Язовир край Плевен изхвърли кола с трупа на обявен за издирване – КРИМИНАЛНО

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

62-годишният Цветан Христов, изчезнал без следа и обявен за издирване преди 8 месеца, е намерен мъртъв в колата си в язовир в землището на плевенското село Бохот.

Сигналът за изплувала част от купе е получен в плевенската полиция в 7,50 ч в четвъртък. Екипи на пожарната и полицията извадили от водата сузуки „Игнис“, а проверката показала, че автомобилът е обявен за общодържавно издирване от полицията в София.

loading...

В колата е открито тялото на издирван 62-годишен плевенчанин. Няма данни за насилие по трупа, според първоначния оглед на криминалистите. Причината за смъртта ще стане ясна след аутопсията и заключението на съдебните медици.

Проверка в сайта на плевенската полицейска дирекция за издирвани хора показа, че търсеният е Цветан Христов, който е в неизвестност от 2,50 ч. на 25 октомври 2019 г.

По информация на близки около 19,30 ч на 24 октомври м. г. той заминал с личния си автомобил „Сузуки“ за тържество в къща в с. Радишево. Напуснал в 2,50 ч, но не се прибрал в дома си в Плевен. Делото за изчезналите мъж и кола е образувано на 5 ноември 2019 г., уточни плевенската полиция в петък.

Източник

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook