Щастлива новина, Супер Бианка пребори рака, завърна се

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Куклената актриса Боряна Илич, която разведряваше ефира със свежото си присъствие като Супер Бианка, е получила роля в хитовия американски сериал „Милиардери”. Поредицата се излъчва от 2016 г., номинирана е за различни награди през годините и е истински хит зад Океана. У нас сериалът вървеше по БНТ1, а в него епизодична роля имаше и тенис звездата Мария Шарапова.

През октомври миналата година бил заснет шестия сезон с участието на Супер Бианка, която по паспорт е Боряна. Блондинката сама се похвали за успеха си в социалните мрежи. „Страхотно е да си на снимачната площадка с хората от един от най-успешните телевизионни сериали”, не скри радостта си Супер Бианка.

Преди 2 години лъчезарната блондинка бе изправена пред тежко изпитание, борейки се с рак на гърдата. Младата актриса се лекувала в клиника в Ню Йорк, която предлагала пълен набор от диагностични и хирургически процедури, химиотерапия, лъчетерапия и технологии на кибер-нож. Прогнозите на лекарите тогава бяха повече от оптимистични, а днес колоритната Супер Бианка отново се е върнала към предишното темпо на живот, пише таблоидът „Уикенд“.

Животът на щурата блондинка е като филм. Преди години тя бе на крачка от подпис в гражданското. Продуцентите Иван и Андрей трябвало да кумуват на сватбата ѝ с бившия ѝ годеник Георги, но бизнесменът така и не я отведе до олтара. Тя не страда от раздялата им и продължи да прави щурите си репортажи по столичните улици. През 2011 г. Супер Бианка дори успя да се забърка в огромен скандал, свързан с президента Георги Първанов. Напористата блондинка се появи на празника на Перник в своя атрактивен тоалет на Батман, но бе арестувана от местните полицаи в опит да вземе интервю от държавния глава. Още при излизането на Първанов от Общината, Бианка се опита да го заговори, бутайки му микрофона си, но неуспешно. Президентът не пожела да говори, отказа и поканата ѝ за гостуване в телевизионното шоу. В резултат на атаката си, наперената репортерка бе арестувана в районното управление, тъй като не носела в себе си документ за самоличност. Супер Бианка обаче бе възмутена от ареста и обясни, че не носи лична карта, понеже няма къде да я сложи заради Батманския си костюм.

Скоро след разтрогването на годежа ѝ, съдбата нанесе нов житейски удар на Бианка. „Шоуто на Иван и Андрей” бе свалено от ефир. Илич смени имиджа си заради ролята си на водеща в риалитито „Х Милионер търси съпруга” по ТV7. В него Бианка вземаше активно участие в избора на кандидатки за сърцето на Тодор Славков. След финала на предаването Супер Бианка така и не успя да пробие в нов тв формат. Безработната Илич отпраши да търси късмета си в Америка. В страната на неограничените възможности първоначално тя работила като миячка на чинии в ресторант „Алекзандър клуб” в Манхатън. С надницата си дипломираната куклена актриса от НАТФИЗ едва успявала да си покрива разходите за наем и храна.

Макар че на любовния фронт Бианка претърпя пълно фиаско, в кариерата рязко ѝ потръгнало. Супер Бианка завърши прочутата школа на Лий Страсбърг, актрисата постави 5 спектакъла и участва в няколко филма и театрални постановки.


Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook