Харизанов посочи кой ще е победителят на предсрочните избори и докъде ще се докара Слави с мълчанието си

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Вижте нашите екслузивни специални оферти и няма да съжалявате:

Да завладее родните киносалони – това очаква първата българска актриса с номинация за „Оскар“ – Мария Бакалова, след месец, пише Монитор бг.

Докато звездата от „Борат 2“ се готви да застане пред камерата за следващото си заглавие в САЩ (Bodies, Bodies, Bodies), у нас ще можем да се насладим на последната й (засега) роля в български филм.

Става дума за „За последно“, където на Бакалова е поверена главната героиня. Въпреки че жанрът на филма е комедия пък в първата си сцена персонажът й се кани да скочи от Аспаруховия мост. Именно там обаче попада на героя на Васил Банов и оттам се заплита сюжета на лентата на режисьора Ивайло Пенчев.

„Като за последно“ вече намери своята фестивална публика на „Златна роза“ и „София филм фест“. Широкото разпространение на филма пък ще стартира на 4 юни.

За да се озове на снимачната площадка на заглавието, на Бакалова се наложило да премине през голям кастинг. „И тя абсолютно заслужено си спечели ролята, защото пак казвам – беше всеотдайна.

В нея има един чар, тя излъчва вътрешна красота. И е обаятелна, което е изключително важно за киното. Тя е човек, който е спонтанен.

При нея няма лоши чувства, всичко е наяве – и като емоция, и като поведение, и като темперамент… Страхотна е.”, категоричен бе пред „Монитор“ Пенчев.

Самият снимачен процес пък се оказал не по-лек от кастинга за самата актриса. „По време на нощните снимки така ме втресе, бях хванала ангина, че едва ме върнаха от оня свят. Но за два дни скочих на крака и продължихме снимките“, разкри пред „Монитор“ неотдавна Бакалова.

 

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook