Учител, блудствал с малолетната си дъщеря, остава в ареста

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

loading...

Пловдивският апелативен съд отказа да пусне 40-годишния Стоян Владев
Баща, който е блудствал и правел секс в продължение на 5 години с родната си малолетна дъщеря, остава окончателно в ареста. Това реши пловдивският апелативен съд, след като потвърди определението на старозагорския, съобщи 24 часа.

40-годишният учител по музика Стоян Владев от Казанлък бил разведен със съпругата си и се грижел за детето им. Той правел секс с момиченцето, като ѝ обяснявал, че така я подготвя за живота. Неговата версия пред разследващите била, че не е използвал сила при интимните контакти с 13-годишното дете.

loading...

Апелативните магистрати в Пловдив са преценили, че Владев е съпричастен към деянията, заради които е привлечен към наказателна отговорност.

„Обвинението не е разколебано, а дори е надградено с още разпити на свидетели, психологични и психиатрични експертизи, както на пострадалата, така и на обвиняемия. По делото са налице данни за опити за въздействие върху момичето от страна на близки на бащата“, посочва съдът в мотивите си.

Случаят с насилника учител гръмна през лятото на м.г. Владев е бил задържан по сигнал на бившата си съпруга. Преди раздялата на двамата, които са музиканти, живеели няколко години заедно с детето в Англия.

Там Стоян редовно пускал на дъщеря си порнофилми. Започнал да посяга на дъщеря си след завръщането от чужбина. Като баща, който е признал детето си, Владев имал право през почивните дни детето да живее при него. Майката научила какво се случва, когато момичето неочаквано пропушило цигари. Първо споделило проблема с класната си, която пък от своя страна казала на майката.

Източник: dunavmost

loading...

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook