Трупът на убития в Пловдив още лежи на земята, в района гъмжи от полиция

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

Румен Александров, познат в квартала с прякора Кеспър, е задържаният за убийството в Столипиново.

Около 12 часа в района на пазара на улица „Батак“ е избухнал скандал между двама души, като причина за това е станала жена. Напрежението ескалирало и единият бил прободен с нож във врата. Починал е намясто.

24-годишният извършител Румен Александров е арестуван в момента, в който се е опитал да избяга от местопроизшествието. Той също е имал няколко прободни рани, но няма опасност за живота му.

Двамата мъже нямат криминални прояви. Жертвата е 26-годишен мъж.

“Племенник ми е. Работихме по корабите в чужбина. Преди седмица се върнахме. Обадиха ми се, че са го наръгали. Видяхме, че е паднал. Няма нито деца, нито жена. Убиецът е съсед. Като влезе в затвора няма да го оставим”, каза пред репортер на Glas.bg чичото на убития – Митко Иванов.

Той си дошъл в Пловдив за седмица да си оправи документите и… намери смъртта си.

На място са екипи на Специализирани полицейски сили и екипи на Шесто районно управление, както и полицейски кучета. Над 100 души са излезли на улицата, но към момента няма напрежение.

Трупът на младия мъж все още е на тротоара, като е покрит с чували.

Николай Кирков, началник на 6-то РУ: Извършителят е задържан и в момента е отведен за преглед в болница. Той е с прободни рани от същия нож. Спорът е бил заради жена. Няма напрежение в квартала.

Очаквайте подробности!

Източник на новината и снимките: GLAS.BG

loading...