Трагедия! 17-годишно момче се удави в морето на Илинден

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

loading...

Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Морето взе поредната си жертва за тази година. 17-годишен младеж се удави край Черноморец, съобщава “Флагман”. Инцидентът е станал след 13:00 ч. днес.

loading...

В РУ-Созопол е получено съобщение за това, че в морето край залива Вромос е изчезнал младежът. Екипи от спасители започват издирвателни дейности, като след около 15-ина минути тялото му е намерено и извадено от водата. Установено е, че момчето е от Старо село, обл. Сливен. То е било на плаж с приятелката си.

В 13.03 часа днес в РУ-Созопол е получено съобщение за това, че в морето край залива Вромос край Черноморец, изчезнал 17-годишен младеж от Старо село, обл. Сливен, който плажувал заедно с приятелката си. След около 15 минути тялото на младежа е извадено от водата. Трупът е изпратен за аутопсия в съдебна медицина към УМБАЛ-Бургас. По случая е образувано досъдебно производство. Днес отбелязваме Илинден по стар стил. Според поверията морето се “обръща” и взема най-много жертви като курбан за Св. Илия.

Морето е изключително опасно не само днес, но от началото на сезона. Миналата неделя, 26 юли, две деца станаха жертва на коварното вълнение. Спасителите умоляват всички плажуващи да се вслушват в съветите и указанията им, за да не се стигне до фатален край.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

loading…

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]


Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Facebook


loading...

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook