Случайност: Зетят на Борисов с 2 милиона лева печалба само за шест месеца

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Държавата просперира, бизнеса се развива, това са най-често използваните думи от премиерът на България през последните шест месеца, но според източниците ни от НАП май това в пълна сила важи само и единствено за фирмите свързани със зетят на Бойко Борисов, които за последните шест месеца са декларирали печалби от над 2 милиона лева.

Става въпрос за фирми за внос и износ, както и за търговия на едро и дребно, коментират запознати, а зетят на Борисов само до преди няколко месеца се е хвалил пред приятели, че самият Бойко Борисов му е уредил схема от която ще извади милиони.

Явно схемата работи след като от НАП твърдят, че фирмите му са на печалба и плащат данъците си редовно. Припомняме, че в разгара на кризата със свинската чума в България в редица сайтове се появи информация, че именно Бойко Борисов и негови приближени са измислили чумата в България с цел да внесат огромно количество месо, което да реализират на българският пазар преди Коледните празници при което да се облагодетелстват с огромни печалби.

Информацията тогава гласеше, че именно зетят на Бойко Борисов е човека с фирмите, които ще реализират поредната спекулативна сделка на Герб, за сметка на българският народ.

loading...

източник на новината: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/2.html

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook