Поръчково ви всяват паника и ужас! Не вярвайте или спрете телевизорите си! – Новини

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Ани Цолова все още е обичана и търсена от зрителите, но не иска и да чува за телевизия отново!

Журналистката Ани Цолова е сред онзи тип журналисти, които отдавна вече не са в медиите. Неудобна заради позицията и въпросите си, тя, както и покойният Милен Цветков, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова и редица други, беше наказана от властта. И принудена да си търси работа на друго поприще.

Днес Ани Цолова твърди, че любовта й към журналистиката е вечна, но не би се върнала обратно в телевизията. Не и докато четвъртата власт е подвластна на силните на деня и властта й „диктува“ всяка дума в ухото, разбра Скандални.

„Хората не са глупави, те разбират всичко. Зрителят е интелигентен и не бива да бъда подценяван. Все още ми се обаждат, пишат ми хора, за да ме питат как съм, да ми кажат, че им липсвам.

Благодаря им от сърце, но съм доволна, че съм свободна и че мога да ги гледам в очите. За мен това е по-важно от работата на водещ и мястото ми на екран“, споделя Анна Цолова.

И допълва, че седем години по-късно, цели седем години така и няма отговор на въпроса „Кой“? Нещо повече – има много нови въпроси „Кой“, които също така няма да получат своя отговор, не и в близко бъдеще.

Ани Цолова е категорична, че журналистиката трябва да е неудобна за властта. А не да е неин говорител и да се превръща във фуния на управляващите, както е в момента. И то от доста дълго време, пише bnr.bg.

„Виждаме и сега, във времето на пандемия, какво се получава. Всява се един целенасочен ужас, паника, апокалиптични картини. Хората са вече на ръба на психиката и нервите си.

Много от тях с право престанаха да вярват на тези „отгоре“. Защото не може 24/7 да бъдеш заливан с целия този негативизъм. Без да се каже и една позитивна и успокояваща дума, без да се покани и един гост в ефир, който да ти вдъхне кураж и вяра“, коментира Цолова.

Според нея управниците мерят с двоен аршин и при мерките срещу Covid-19, когато едни бизнеси и хора са едва ли не пожертвани. За сметка на други, които си продължават по същия начин, все едно тях не ги касае.

„Журналистите трябва да са коректив на управниците, но за жалост, това в България е утопия. А неудобните… знаем какво става с неудобните. И последният трагичен пример за това е съдбата на Милен Цветков, останал на ръба, без работа, дълго време преди катастрофата“, казва Ани Цолова, предава darikradio.bg.

Тя е от хората, които на сто процента подкрепят народа и протестите срещу управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ. И на сто процента вярват, че държавата има нужда от коренна промяна, от разтърсване из основи, след което да тръгне в изцяло нова и правилна посока.

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]


Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Facebook


Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook