Наш екскурзовод разказа как следи жени от групата, които кръшкат с чужди мъже

Споделете новината във фейсбук, за да я видят и приятелите ви!

През зимата най-често успявам да посетя Индия и имам много не толкова приятни спомени, свързани с нея, пише в мрежата българин, който работи като туроператор.

Съвсем наскоро, през декември, отидох в Гоа с група от София. Пъстра група: семейства с деца, двойки и самотни хора. Всичко вървеше както обикновено.

Веднага предупредих всички жени да не ходят сами на разходка из града. В Индия има много мъже и законите са мъжки. Омъжването на момиче по договор е нормално и до днес.

Откаченият замък Андракула – не се намира в Карпатите

Но това не е съвсем нещото, за което исках да говоря. Най-интересното следва…

На четвъртия ден от нашето пътуване ми се обадиха от агенцията и ме предупредиха, че един човек много спешно търсел моя телефонен номер.

Обаждането от съпруга на една от дамите в групата не отне много време. Набързо той ме посвети в хода на нещата и ми предложи да спечеля добри пари, като посветя времето си да наблюдавам внимателно жена му.

Естествено се съгласих. Защото парите по онова време нямаше да ми бъдат излишни.

След като изясних обекта за проследяване, не можах да повярвам на ушите си. От първия ден си мислех, че момичето пътува със своя любим. Често забелязвах как се държи за ръка с другия мъж. И на една от екскурзиите до индуисткия храм успях да заснема техните прегръдки и целувки.

Мъж разгада мистерията как жените в хиджаб преминават през границата

Както се оказа, двамата били заедно около 10 години. Съпругът нямал възможност да пътува с нея заради работата и често пускал жена си да се размотава с неговите пари. Причината за подозрението била обикновена снимка, на която тя била без халка.

Знам края на тази история, защото получих хиляда благодарности от „рогоносеца” за предоставяне на истината и доказателства. След като съпругата се върнала у дома, съпругът направил ужасен скандал, а съпругата просто опаковала нещата си и си тръгнала, без да задава ненужни въпроси.

Кого да обвинявам или пък да оправдавам не е моя работа. Разказах ви тази история, за да мислите и предотвратявате грешките си навреме.