Кристина Димитрова празнува 60 с четири партита – FaceNews.BG

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

loading...

Кристина Димитрова винаги е била емблематично име за българската естрада. Самостоятелните й хитове, както и дуетните й проекти с Орлин Горанов се превърнаха в знакови за музиката. Днес Кристина празнува юбилей. Гласовитата блондинка навършва 60 години. В навечерието на личния си празник певицата сподели пред в. “Телеграф” как ще празнува, както и каква е равносметката й дотук.

loading...

Относно самото тържество Кристина ни изненада, че няма да празнува един път, а ще има цели четири партита. “Очертава се три дни да празнувам с близки хора, тъй като не мога да ги събера всички. Те са различни компании, различни възрастови групи и три дни ще има празнуване. Фактически ще си направя четири партита. С приятели, с роднини. Цял живот съм на път и на колела, но тази година поради създалите се обстоятелства няма как да пътувам надалеч, а и все пак имам юбилей и реших да събера близки и приятели”, сподели рожденичката.

Преди подобен празник всеки си прави равносметки. Когато става въпрос каква е нейната за тези 60 години, Кристина казва: “Аз си дадох една равносметка, че човек не трябва да си прави далечни планове и оттук нататък планирам в по-къс период, защото много неща не зависят от нас. И си дадох сметка, че здравето е най-важно за човек. Ако човек е здрав, той ще бъде щастлив, ще има енергията да постига целите и мечтите си. И това най-вече си пожелавам – да бъда здрава, защото съм много енергичен човек, не седя на едно място, много съм дейна. Истината е, че не само за мен, за цял свят смятам, че това е една изключително тежка година. И ние трябва да бъдем по-смирени, за да можем да се преборим с този световен проблем. И някак си да си помагаме. Да оценяваме хората, които ни обичат. Това според мен е най-важното”.

Говорейки за тежката ситуация, в която се намира светът по време на COVID-19, Димитрова смята, че този вирус е направил хората малко по-човечни. “Хората се осъзнаха, че в този изключително забързан свят, който и мен в последните години изключително много ме дразнеше, материалното много отдавна не ме интересува. Повече ме интересуват по-малките, по-земните неща, които ни правят щастливи. И в това забързано време, в този забързан живот много бързо ни изтичат годините. Не забелязваме кога. Трябва да живеем по-бавно и да се опитваме да изживяваме красивите си моменти”, твърди изпълнителката.

Винаги на рожден ден човек получава пожелания от всичките се приятели и близки. Най-ценно и лично обаче си остава това пожелание, което сами си правим в сърцето. “Общо взето, аз не мога да се оплача от моята съдба и от моя живот. Съдбата е много благосклонна към мен и когато съм си пожелавала нещо, по някакъв начин съм си постигала тези мечти. И това е най-важното – да бъда здрава и близките ми да бъдат здрави. Ако си имаме здравето, всичко друго е постижимо. Бих се радвала на едно ново пътешествие на място, където не съм била. Сега съм записала доста песни по време на пандемията и ще се радвам някоя от тези песни да стане хит и шлагер и да остане във времето. Това би ме направило истински щастлива, лаконична е гласовитката. Плътно да нея на празника ще бъде и нейната половинка.

От доста години не споделят общ покрив, а на въпроса коя е тайната на щастливата любов, Димитрова разкрива: “Най-вече доверието и това да си даваме свобода и да си вярваме. Свободата – да не ограничаваме човека с някакви изисквания. Най-вече доверие, вяра и свобода. Имам си и принципи за една дадена връзка. А това е и той да бъде отдаден на сто процента, и аз да бъда отдадена на сто процента”.

Освен щастлива в личен план изпълнителката е доволна и с новите си творчески проекти. “Излязоха две нови песни. Едната точно по време на пандемията. Представих песента „Приятелю“ и тя беше поздрав към всичките ми приятели, с които по време на пандемията не можех да се виждам. Съвсем скоро излезе в ефир и песента “Морска мечта“, един летен хит, който записах заедно с момичетата от трио „Елеганс“. Стана много приятно. Заснехме и видео и се надявам да се завърти песента. Сега предстои да заснема видеото към едно много шикозно парче, което се нарича „Момичето, което…“. Доста модерен стил, доста по-различно от това, което до момента съм изпяла. И аз го приемам като един подарък за моя рожден ден”, завършва Кристина Димитрова.

loading...

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook