Ирина Тенчева: Спрете да изкупувате стоките от магазините

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Ирина Тенчева не пропусна да се изкаже за коронавируса. Бившата тв водеща публикува във Фейсбук коментара си за COVID-19, като от текста става ясно, че е против масовата паника, изкупуването на магазини и аптеки. Ето и мнението на Тенчева с малки съкращения:

“Ако вие избирате да ходите “на мол”, “на Милано”, на масово метоприятие и ако случайно се заразите, няма да е виновна държавата и решението й да не затвори търговските центрове.

Ако избирате да теглите кредит и да изкупите цялата пакетирана стока на Лидл, също няма да е виновна държавата. Виновни ще са личните ви лимити, вродените, но най-вече придобитите от взиране в телефона. Вярвам, че сред приятелите ми във Фейсбук има и доста мислещи, нормални хора, способни самостоятелно да анализират и да взимат решения, когато става дума за здравето и оцеляването ни.

Времето, което отделяме за оригинални хейт коментари и споделяне на конспиративни теории е добре да го инвестираме в натрупването на информация с ясен произход и в създаването на простичък план, който да съхрани нас и близките ни – и от стрес, и от вируси. Аз вече имам такъв. Истински винаги са ме плашили не вирусите, а очевидно глупавите хора”, написа жената на Иван Христов.

Вижте и рекламите в сайта ни:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook