Иван написа писмо до бременната си съпруга, подпали мрежата

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

Едва ли има по-щастлив миг за мъжа и жената от момента, в които научат, че ще стават родители. Вълнението от появата на новото човече е голяма, но промените, които съпътстват този момент също.

Българският мъж като цяло все още не може да се пречупи емоционално и напълно да сподели чувствата си около бременността на половинката му и последвалото раждане. Е, историята с Иван от София обаче не е такава.

Той (подобно на всички мъже) забеляза промените, които се случат с тялото на бременната му съпруга – Ана. Излишните килограми, подутите крака, ръце и какво ли не, както и постоянния глад, че и стрийте успяха да втрещят мъжа. Освен това мързелът на жената (както той сам се изрази) също му направил силно впечатление.

Заради това Иван написа писмо до бременната Ана, което публикува в социалните мрежи. Думите му към бъдещата майка на децата му буквално подпалиха мрежата.

Ето какво гласи писмото на Иван до бременната му съпруга Ана:

„Скъпа моя,
И двамата се зарадвахме, когато ми каза , че си бременна… Бях щастлив, сякаш светът ми стана разичен.

Но от деня, в който Бог те благослови с дете, забелязах, че тялото ти е започнало да се променя с шеметна бързина – БЛАГОДАРЯ ТИ!

Докато бях навън с приятелите си, ти беше вкъщи, защото се чувстваше зле и повръщаше.

Докато се оплаквах колко мързелива си станала нашето дете беше заето да създава пространство в утробата ти и да расте все повече и повече – БЛАГОДАРЯ ТИ!

Видях как любимата ти храна става твой враг и започна да търсиш странни храни, промени диетата си и започна да увеличаваш теглото си – БЛАГОДАРЯ ТИ!

И един ден ме повика да гледам как нашето бебе рита в теб! Беше невероятно!!! Точно там, в този момент, се заклех пред себе си, че ВИНАГИ ТИ ,САМО ТИ ,ЩЕ БЪДЕШ МОЯТА КРАЛИЦА – БЛАГОДАРЯ ТИ!

Не знаех колко СИ силна докато не те видях да лежиш, давайки живот на нашето бебе. Жертва ВСИЧКО, ЗА ДА СЪГРАДИШ СЕМЕЙСТВО, ЗАТОВА аз ще те почитам КАТО супер майка – Завинаги!

Ти заслужаваш всичко добро в живота и аз винаги ще се опитвам да ти го дам. Заклевам се! Винаги ще уважавам и почитам жена си – БЛАГОДАРЯ ТИ!

Тялото ти е перфектно, а стриите са толкова красиви. Разбирам, че те символизират силата и красотата на майчинството…

Мила съпруго, всичко, което мога да кажа е: БЛАГОДАРЯ ТИ, КРАЛИЦЕ МОЯ!“.

Силните думи на Иван подпалиха куп одобрителни коментара из социалната мрежа, с постът му се споделя трескаво.

Освен всичко съпругът, обичащ бременната си половинка, остави и силно послание към всички мъже: „Бог да благослови всяка жена, която чете това. Мъже ,ОБАДЕТЕ СЕ НА съпругата си /приятелката си/, за да им кажете колко са силни и красиви. Жените заслужават да се отнасяме с тях с уважение и достойнство.

Бог да благослови утробата на всички жени, които се опитват да заченат, и на тези, които вече са дали ЖИВОТ!

Майчинството наистина е НЕЩО ВЕЛИКО!

МОИТЕ АДМИРАЦИИ ЗА МЪЖЕТЕ, КОИТО ОЦЕНЯВАТ ЖЕНИТЕ СИ И РАЗБИРАТ НА КАКВО СА ПОДЛОЖЕНИ ТЕ ЗА ДА ГИ ДАРЯТ С ДЕТЕ!“.


Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook