Ексклузивно! Цветан Цветанов ще представи новия политически проект днес във Варна

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

loading...

Advertisement:loading...

Advertisement:Цветан Цветанов ще представи новия политически проект на среща с варненската общественост в хотел „Димят“ днес – четвъртък, от 19 часа. Достъпът до амфитеатралната зала е свободен, съобщи RNS.

Бившият втори в ГЕРБ и реално изградил структурата на управляващата партия в страната ще представи платформата на политическия проект.

Цветан Цветанов, който е последният успешен вътрешен министър, ще коментира и годишния доклад за сигурност, както и мястото на България в света през 2019 г. Анализът е изготвен от „Евро-атлантически център за сигурност“, чийто председател е той.

 

 

 

Екс-лидерът на парламентарнта група на управляващата партия ще изслуша присъстващите граждни и журналисти за проблемите в региона. Той и част от сподвижниците му ще предложат решения на бизнеса, които се чакат с години.

Припомняме, че през юни Цветан Цветанов напусна редиците на ГЕРБ. Тогава той заяви, че партията вече не е тази, която е градил и за която е работил. Обяви, че е осъзнал грешките на управляващата партия и се зарече, че в новия политически проект няма да допусне опорочаването на идеите, както е било в ГЕРБ.

Advertisement:
loading...

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook