България е в първата тройка с най-добри финанси. Няма неразкрито убийство. Кой е по-опитен от нас?

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook

loading...

loading...

“България е пример за финансова стабилност, страната ни влезе в Банковия съюз и чакалнята на Еврозоната. В първата тройка сме на държавите с най-добри финанси. Вътрешният министър положи огромни усилия – няма неразкрито убийство, няма поръчителство за побой над журналисти и да не е разкрито”, обяви премиерът Бойко Борисов след коалиционния съвет, цитиран от “България он Ер”.

Той подчерта, че Маринов е полагал огромни усилия за обществения ред, въпреки че стана ясно по какви сценарии се развиват провокациите в протеста.

“Емил Караниколов – министърът на икономиката, 3 години способства за повишаване на БВП. Рекорден ръст на инвестициите и рекорд на БВП. Гротеска е, че партия като БСП може да иска вот на недоверие. Мотивите им са изсмукани от пръстите. От тях нула свършена работа за кризата в Перник”, заяви още премиерът.

“Сега едни хора са недоволни от едно, други – от друго. Като гледам лицата на протестите – познавам ги всичките. Не си представям и държавата да се управлява от такива хора. Тя ще катастрофира мигновено. Убеден съм, те са управлявали. Служебно правителство – абсурд”, категорично заяви министър-председателят.

Борисов подчерта, че трябва да се мисли какво ще правим ноември, декември, в чии ръце ще гръмне кризата.

“Ще пострада народът. Да не би да е удоволствие да си премиер? Да не би да е много приятна работа? Кой от тези на площада е по-опитен от нас. Когато моята партия ми поиска действия, аз ги привеждам в изпълнение, затова съм поискал оставките от името на ГЕРБ, не че са лоши, а са сочени само с пръст. Не трябва да се раздвояваме. След вота ако искат, трябва да кажат как виждат минаването през тази икономическа криза и медицинска, която ще се създаде?”, попита премиерът.

loading...

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook